Voor de perfecte, watertandend lekkere hamburgers hebben wij een simpel en eenvoudig recept voor je. Genieten maar!
1 Stap 1
Meng 400 gram rundergehakt met 1 rauw ei, een snufje zout en peper en 1 theelepel Worcestersauce voor het zuurtje.
2 Stap 2
Vorm 4 burgers van het gekruide gehakt en bak deze in een grillpan op middelhoog vuur tot ze gaar zijn en snij ondertussen de rode ui in ringen.
3 Stap 3
Snij de sesambolletjes open en rooster deze even kort op de open zijde totdat ze licht goudbruin zijn.
4 Stap 4
Beleg de broodjes met wat sla, plaats de burgers er op, rode ui erop, plakje tomaat erbij en natuurlijk de augurkjes. Top het geheel af met een fijn kneepje Joppie® Original of Beetje Pittig.
Tip: Voor een extra krokante twist kun je nog wat Lays Patatje Joppie® ribbelchips toevoegen. Dat geeft een heerlijke bite en is net ff anders!
Benodigdheden
Voor 4 personen- 400 gram mager rundergehakt
- 1 rauw ei
- zout & peper
- 1 theelepel Worcestersaus
- 2 rode uien
- 4 sesambollen
- 1 tomaat
- Een klein zakje sla naar keuze
- 1 fles 500 ml Joppie® Original
- Een handje Patatje Joppie® ribbelchips